IKEA Amersfoort

De IKEA in Amersfoort is een van de vele vestigingen van de Zweedse meubelgigant in Nederland. Gelegen aan de Euroweg, nabij de A1, is deze winkel een populaire bestemming voor zowel inwoners van Amersfoort als bezoekers uit de omliggende regio's. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan meubels, woonaccessoires en decoratieve items die bekend staan om hun functionele design en betaalbaarheid. Van keukens en slaapkamers tot woonkamers en badkamers, de IKEA in Amersfoort heeft alles wat je nodig hebt om je huis in te richten of een make-over te geven.

Bekijk de website van IKEA Amersfoort

Adres IKEA Amersfoort

Euroweg 101

3825 HB

Amersfoort

Openingstijden IKEA Amersfoort

Maandag t/m Vrijdag: 10:00-20:00

Zaterdag: 10:00-19:00

Zondag: 10:00-18:00

IKEA restaurant Amersfoort

Een van de trekpleisters van deze vestiging is het ruime restaurant, waar klanten kunnen genieten van Zweedse delicatessen zoals de beroemde köttbullar (gehaktballetjes) en kaneelbroodjes. Het restaurant biedt een ontspannen omgeving voor een pauze tijdens het winkelen, met een prachtig uitzicht over de omgeving. Voor gezinnen is de IKEA in Amersfoort bijzonder aantrekkelijk vanwege het Småland speelparadijs. Hier kunnen kinderen veilig spelen terwijl ouders hun inkopen doen. Daarnaast zijn er regelmatig speciale activiteiten en workshops voor kinderen, waardoor een bezoek aan IKEA niet alleen praktisch, maar ook leuk is voor de hele familie.

Openingstijden IKEA restaurant Amersfoort

Maandag t/m Vrijdag: 09:30-19:30 uur

Zaterdag: 09:30-18:30

Zondag: 10:00-17:30

Parkeren bij IKEA Amersfoort

Bij IKEA Amersfoort zijn de parkeervoorzieningen ruim opgezet en goed georganiseerd, wat zorgt voor een vlotte en stressvrije ervaring voor bezoekers. Het parkeerterrein bevindt zich direct bij de ingang van de winkel, waardoor klanten gemakkelijk kunnen in- en uitladen. Speciale parkeerplaatsen voor gezinnen met jonge kinderen, faciliteiten voor het opladen van elektrische voertuigen en ruime invalideparkeerplaatsen dragen bij aan de inclusiviteit van de winkel. De heldere verlichting en bewaking van het terrein dragen bij aan de veiligheid en het comfort, waardoor een bezoek aan IKEA Amersfoort voor iedereen een aangename ervaring wordt.

IKEA Amersfoort producten

Bij IKEA Amersfoort vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige en betaalbare producten voor elk aspect van je huis. Van stijlvolle meubelstukken tot praktische opbergoplossingen en decoratieve items, de winkel biedt alles wat je nodig hebt om je huis in te richten en je persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een trendy eettafel, functionele keukenapparatuur of zachte textielproducten, bij IKEA Amersfoort vind je het allemaal onder één dak. Daarnaast staat IKEA bekend om haar duurzame productaanbod, met veel aandacht voor milieuvriendelijke materialen en productiemethoden, waardoor je niet alleen je huis, maar ook de planeet een beetje mooier kunt maken.

Contact met IKEA Amersfoort

Telefoonnummer: 050 711 1267

E-mail: business.amersfoort.nl@ikea.com

Voor vragen, opmerkingen of assistentie kun je altijd contact opnemen met IKEA Amersfoort. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat klaar om je te helpen, of het nu gaat om advies over producten, hulp bij het plaatsen van een bestelling of assistentie bij het vinden van een specifiek artikel in de winkel. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een bezoek brengen aan de klantenservicebalie in de winkel zelf. Daarnaast biedt IKEA ook diverse online contactmogelijkheden, zoals e-mail en live chat, voor een snelle en gemakkelijke communicatie.